Єгипетський сезон — не пропусти !

Rixos Radamis — буде найбільшим комплексом в Єгипті ..

Rixos Radamis до кінця 2024 року стати найбільшим комплексом в Єгипті з 3000 номерами

Rixos Radamis до кінця 2024 року стати найбільшим комплексом в Єгипті з 3000 номерами, 30 басейнами з підігрівом, 62 a-la carte ресторанами, велетенським Rixy Kids Town, ігровою зоною для тінейджерів, тематичним парком розваг на 43 водні гірки та шопінг алеєю з брендовими магазинами, яких досі ще не було в Єгипті.

То що ж на сьогодні вже відомо про Rixos Radamis?

🔹 Розташований на в’їзді в Набк, всього в 5 км від аеропорту.

🔹 Має велетенську доглянуту зелену територію і складається в двох ліній.

🔹 Комплекс тільки починає відкриватися. В грудні 2023 відкрилася перша його частина на другій лінії — сімейна зона Rixos Radamis Blue Planet та Rixos Radamis Tirana.

🔹 Закінчити інші готельні частини та тематичний парк розваг, аналог турецького The Land of Legends, мають в кінці 2024 року.

🔹 На початку лютого відкрили частину власного пляжу та пляжний бар. Сюди курсує шатл. Вже працює 1 пантон — стаціонарний, короткий. Риф гарний та живий, є невеликі лагуни з піщаним входом з берега. Частково ще на пляжі завершують роботи.

🔹 Також уже працює SPA: хамам, сауна, парова кімната, масажі, тренажерний зал.

🔹 Вже відкрито зону для підлітків з настільним футболом та тенісом, більярдом.

🔹 Велетенський Rixy Kids Town на фінальній стадії та вже закінчений на 90% і ось-ось має відкритися. Він знаходиться між 2 готелями: Tirana та Blue Planet. Поділений на тематичні зони — діти точно будуть у захваті, адже тут вони зможуть себе відчути: поліцейським, пожежником, шеф-кухарем, актором чи топ-моделью. Але поки тут працює лише одна дитяча кімната за розкладом. 2 рази на день для дітей проходить розважальна програма.

🔹 Анімаційна програма для дорослих поки що обмежена лише живою музикою в ресторані та на терасі і грою Dj.

🔹 В готелі по-справжньому якісне харчування «Ультра Все включено» з преміальними алкогольними напоями. Вже працює 2 a-la carte (італійський та морепродуктів) та головний ресторан.

🔹 Тимчасово, поки Radamis ще на етапі soft opening і не все ще тут відкрите та працює на 100%, то готель пропонує своїм гостям відвідати сестринський готель мережі та відпочити в Rixos Premium Seagate з можливістю користуватися усією його інфраструктурою, крім a-la carte, та організовує туди трансфер. Але пам’ятайте, що цю концепцію «Живи в одному, насолоджуйся двома» можуть змінити в будь-який момент.

Вже зараз тут відчувається рівень готеля мережі Rixos у всьому і те, що Radamis упевнено крокує аби зайняти місце кращого готеля Шарм-Ель-Шейху.

Його гості наразі мають унікальну можливість відпочити тут за дуже зниженими цінами, адже зараз найкращі ціни на #RixosRadamis з Кишинева:

Rixos Radamis Blue Planet 5* – найбюджетніший з готелів комплексу, для спокійного відпочинку, оформлений стримано та сучасно.

 Тижневий відпочинок тут для 1 дор. + 1 дит. від 68 076 грн з авіа.

Rixos Radamis Tirana 5* – для відпочинку з дітками, виконаний у стилі обожнюваного всіма Land Of Legends у Туреччині.

 Від 72 247 грн для 1 дор. + 1 дит. з авіа.

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий