В Шарджі відкрився перший п’ятизірковий Бутік-готель AL BAIT

Готель розташований в історичному районі «Серце Шарджі» і являє собою унікальну колекцію будинків спадщини, які колись належали місцевим сім’ям, які зробили культурний, інтелектуальний і політичний вплив на історію Шарджі. На його території знаходиться спа-комплекс з басейном, саунами і хамамом, два ресторани, кафе, магазин морозива і ювелірних виробів, музей і бібліотека.

Дизайнерський бутик-готель Al Bait (в перекладі з арабської — «будинок») складається з 53 розкішних номерів і с’ютів, виконаних в традиційному арабському стилі. Беручи до уваги масштаб і важливість цього проекту по збереженню і відновленню культурної спадщини, дизайнери з британського архітектурного бюро GAJ створили оригінальний інтер’єр з натуральних матеріалів, що підкреслює автентичність цього місця.

До послуг гостей два ресторани (міжнародної та традиційної арабської кухні), кафе з великим вибором чаю, кави, арабських солодощів та десертів, магазин морозива, спа-центр з басейном, хамамом, сауною, джакузі та масажними кімнатами і бізнес-центр з переговорними кімнатами.

Крім цього, на території Al Bait знаходиться музей і бібліотека, в яких зберігаються історичні документи і старовинні речі впливової родини Аль Мідфа. Готель знаходиться в пішій доступності від музеїв, арт-галерей і традиційних ринків Аль Арса, Аль Шанасія і Аль Маскуф, також розташованих в «Серці Шарджі», що дозволяє гостям повністю поринути в атмосферу стародавнього Сходу та історію емірату.

Бутік-готель Al Bait володіє розкішним парком автомобілів, що включає останні моделі Mercedes і культовий лімузин Mercedes Pullman 1967 року, має вертолітний майданчик.

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий