Rixos — на майские это весело !

Розташування
З вікон номерів відкривається дивовижний краєвид на Середземне море і на Таврские гори. У готелі безліч варіантів розміщення: номери в основній будівлі, люкси, в озерних будиночках, вілли …

Інфраструктура
Тут настільки багата і різноманітна інфраструктура, що за час відпочинку навряд чи вдасться все подивитися і спробувати, тому багато хто повертається в цей готель знову і знову.

Розваги
Галасливі вечірки, концерти відомих зірок світової естради, запальні дискотеки, відокремлені куточки тихого саду з гамаками і шезлонгами, вечері в романтичній обстановці, прекрасний SPA — все це Rixos Sungate!

Для дітей
Для сімей з дітьми є справжнє дитяче королівство Rixy Kingdom, де діти пізнавально і весело проведуть час, візьмуть участь у водних іграх, займуться мистецтвом, візьмуть участь в конкурсах і відмінно відпочинуть.

Велика територія
Величезний готельний комплекс класу Deluxe займає територію в 250 000 м2, потопаючи в зелені сосен, пальм і безлічі квітів.

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий