Cхідні базари Шарджі

Cхідні базари Шарджі – це справжня подорож у часі, занурення в культуру і вивчення багатої історії та традицій емірату. Ми обрали п’ять обов’язкових для відвідування місць:

1. Сук Аль Арса – один з найстаріших ринків Шарджі. Прогулюючись вузькими коридорами, ви перенесетесь на декілька сторіч назад і зможете відчути справжній східний колорит. Рекомендуємо звернути увагу на продукцію місцевих ремісників, антикваріат і оригінальні сувеніри.

2.Сук Аль Шанасія – новий ринок, що побудований на місці старовинного базару Аль Шанасія. Придивіться до килимів ручної роботи, арабських кавоварок та традиційного одягу.

3. Центральний ринок – найбільший та найвідоміший ринок у Шарджі. Він складається з двох будівель, що оснащені кондиціонерами та з’єднані внутрішніми пішохідними місточками. Цей ринок налічує більше 600 магазинів, де продається все: від золота і предметів антикваріату до електроніки та товарів для дому.

4. Аль Джубайль – сучасний продуктовий ринок, один з найбільших на Близькому Сході. Крім того, що тут можна купити свіже м’ясо, рибу, фрукти та овочі, сюди варто зазирнути на рибний аукціон. Він проходить щодня о 15 годині та являє собою незвичне для європейського ока видовище з шумом, криками та заворожуючим процесом торгівлі.

5.Ринок Сакр – історично тут продавали текстиль та золото, однак сьогодні торговельні точки цього ринку пропонують все: від спецій та кальянів до пошиття весільного одягу та косметики.

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий