«Дихання пустелі»(Єгипет)

✨ Космічно та незабутньо – слова, які в суміші з подивом з’являються у кожного, хто побачить це місце.

Новий must visit від нас – ленд-арт, що знаходиться між морем та горами, у місці, де неосяжність моря зустрічає неосяжність пустелі?.

▪️«Дихання пустелі»(Єгипет) — монументальна пам’ятка, яка залишилась на пісках поряд з Червоним морем після контакту з інопланетними силами.
Звісно, ми пожартували?
Однак, виглядає і справді як витвір мистецтва від ?НЛО.

▪️Цей по-справжньому дивовижний об’єкт – справа рук трьох людей: скульптора Даная Стратоу, дизайнера Александра Стратоу та архітектора Стелли Константінідес. Троє майстрів об’єднались у 1995 році для того щоб показати усім епічний плин часу⏳, адже колись пустеля зруйнує цей грандіозний арт і він стане історією?.

▪️Проект працює на двох рівнях зору: зверху⬆️ – як візуальне зображення, а з землі⬇️ – як фізичний експеримент. І справді, з висоти пташиного польоту це місце виглядає так прекрасно, що можна засумніватись в його реальності.

▪️Дві спіралі з опуклими і увігнутими конічними фігурами створюють сюрреалістичну сцену в єгипетській пустелі, поряд з Ель-Гуною. Вони повторюють форми, які ми зустрічаємо в рослинах?, воді і навіть в побудові нашого Всесвіту.

▪️Найбільш правдиво об’єкт виглядає зблизька. Особливо виділяються гігантські піщані конуси, що ростуть вгору вище людського зросту і басейн, що мерехтить в центрі експозиції.
Весь ленд-арт охоплює близько 100 000 квадратних метрів.

Ми впевнені☝️, це місце варто відвідати, адже зовсім скоро воно може зникнути з лиця Землі.

Зробити це легко, достатньо просто зателефонувати за номером 050 400 01 27, або написати у приватні повідомлення. Після цього, ви обов’язкого станете ближче до Єгипетської мрії.

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий