Чим зайнятись у Шарджі після активного пляжного дня? Ми обрали ТОП-5 розваг у вечірній час:

  1. Танцюючі фонтани на набережній Аль Маджаз. Шоу проводяться шість днів на тиждень (крім неділі) з 18:30 до 23:30 (в четвер та п’ятницю до 00:30) під традиційну арабську музику та популярні міжнародні мелодії. Вистави різні, можна приходити щодня!
  2. Острів Аль-Нур. Після заходу сонця в Ботанічному саду вмикається підсвічування художніх інсталяцій і весь острів грає тисячами вогників! Ідеальне місце для прогулянки всією сім’єю!
  3. Двоповерховий автобус. Вечірні екскурсії на двоповерховому автобусі City Sightseeing відправляються щопівгодини з 19:30 до 21 і мають 10 зупинок. Чудова можливість подивитись на сяюче місто та побачити звичні будівлі в новому світлі!
  4. Колесо огляду «Око Еміратів». Прокатайтесь на 60-ти метровому колесі, що розташоване у парку Аль Монтаза в самому центрі міста! Працює щодня до 22 години. Рекомендуємо приходити на заході сонця – вид фантастичний!
  5. Водна прогулянка. Поїздка на традиційному арабському човні арба по каналу Аль Касба під зірковим небом – ідеальне завершення дня!
корал поиск

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий