ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*(Хургада)

ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*(Хургада) — готель у східному стилі, що орієнтований на сімейний та молодіжний відпочинок.Знаходиться через дорогу від Beach Albatros Resort, а також має спільну інфраструктуру з сусідніми готелями: Sea World (колишній Aqua Blu) і Aqua Vista. Туристи, що проживають в одному з трьох готелів можуть користуватись басейнами, дитячими майданчиками та барами двох інших.

До ваших послуг:

9 басейнів, 2 з них з підігрівом в зимовий період (3 басейни з водними гірками; 5 басейнів для дорослих; 1 дитячий басейн).

Басейн з хвилями, 2 басейни для дорослих, що частково підігріваються в зимовий період. Басейн для дорослих з дитячим відділенням і 3 дитячих басейни з водними гірками в готелі Sea World, що частково підігріваються в зимовий період.

Аквапарк з частковим підігрівом взимку: 9 гірок для дорослих, 16 гірок для дітей. Години роботи: 10:00-12:30; 14:30-17:00.

✈ Виліт з Києва в Хургаду 14.12.2019 на 10 ночей, від 8540 грн, All Inclusive.

❗ Вартість вказана за проживання однієї людини в двомісному номері. До вартості туру включено: переліт, трансфер, проживання, харчування, страховка.

корал поиск

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий