Otium Inn Residence Rivero Hotel 4☆

З радістю повідомляємо, що до лінійки Oti Hotels & Resorts International додався ще один готель — Otium Inn Residence Rivero Hotel 4* в Кемері, Туреччина.

 Готель належить до бренду Otium Inn Hotels, головна мета якого — запропонувати мандрівникам недорогий, але високоякісний варіант для відпустки за системою «Все включено». Гостей кожного готелю мережі чекають комфортні номери, розваги для будь-якого віку і страви міжнародної кухні на всі смаки. Відпочинок в кожному готелі Otium Inn Hotels порадує вас прекрасною якістю за вигідною ціною!

Готель відмінно підійде для сімей з дітьми ! У головному ресторані облаштований безкоштовний «куточок мами», де є блендери, міксери, підігрівачі та інше необхідне обладнання. Також на території є спеціальна кімната з пральними машинками, де можна безкоштовно самостійно попрати одяг і білизну, що особливо актуально для сімей з дітьми. Для малюків є дитячий майданчик з гірками, бутутом та бессейном з кульками.

Активна анімація та вечірні шоу не дадуть вам занудьгувати. Але якщо ви хочете тиші, то на території Otium Inn Residence Rivero Hotel 4 * є релакс-зона з легкою анімацією і окремим басейном, де можна спокійно відпочити.

корал поиск

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий