Мармарис: ТОП-7 локацій

Курорт-вечірка, курорт-краєвид і курорт-комфорт. Саме так виглядає Мармарис у наших очах❤

Збираєтесь на відпочинок саме туди? Тоді зберігайте наш ТОП місць, які варто відвідати

1⃣ Замок Мармарис.Ця красива фортеця знаходиться у самісінькому центрі курорту на високому пагорбі. Архітектура та атмосфера будівлі занурює у стародавні часи, а музей на території тільки допомагає розібратись в історії

2⃣ Набережна.Одна з найбільш прогулянкових локацій міста простягнулась на 4 кілометри. Саме тут можна зустріти надзвичайні види на море, гори та місто. Якщо потрібні гарні фото – вам сюди!

3⃣ Вулиця барів.Літніми ночами ця вузенька старовинна вуличка перетворюється у справжній тусовочний квартал. Тут розташовані десятки барів, закладів та нічних клубів. А ще, панує неповторна атмосфера!

4⃣ Пристань «Нетсель Марина».Яхти, яхти і знову яхти! А ще – класні ресторани та магазини. За омріяною прогулянкою морем сюди.

5⃣ Гранд Базар.Критий ринок, що працює без вихідних, розташувався у самому центрі Мармарису. Саме сюди варто відправлятись за такими улюбленими речами як взуття, одяг, сувеніри та солодощі.

6⃣ Амфітеатр.Тільки уявіть, ця старовинна локація може вмістити одразу близько 22 000 чоловік! Тут досі проводять концерти, тому ви маєте шанс насолодитись музикою в надзвичайній атмосфері.

7⃣ Національний парк Мармарису.Зелена природна територія, що стане ідеальною для ваших прогулянок. Саме тут можна ходити екологічними маршрутами, кататись на велосипедах та відпочивати на усамітнених пляжах.

корал поиск
coral travel турция

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий