Анталья: ТОП-5 локацій ??

Приїхати до Антальї та не виходити за межі готелю? No way! Гайда досліджувати світ за нашим списком?

1️⃣ Калеїчі.
Серце курорту, де спокійнісінько можна провести весь день. Вузенькі вулички, десятки автентичних кафе та старовинні будинки, що виступають у якості «машини часу». Тут навіть повітря інакше!

2️⃣ Башта Хидирлик.
Якщо ви побачите щось схоже на величезний барабан на схилах бухти, знайте, ви натрапили на старовинну башту. Це місце – гідна локація для прогулянок. У підніжжя відкривається миловидний пейзаж, а історичне підґрунтя вабить думки?

3️⃣ Гора Тюнектепе.
Красива та висока гора, покрита хвойним лісом, знаходиться поряд з районом Коньяалти. Навіть процес підйому туди заворожує, а вид, що відкривається з висоти 605 метрів над рівнем моря – просто збиває з ніг.

4️⃣ Дюденський водоспад.
Надпопулярна локація з Instagram фото? Вода, що з високого обриву спадає прямо в море – зачаровує та приваблює. А ще, це місце можна побачити навіть з літака!

5️⃣ Ворота Адріана.
Старовинна споруда є входом до вищезгаданого району Калеїчі. Зустрівши її, розумієш – далі тільки краса. Ця історична пам’ятка була побудована в 130 р. до н.е. і, маємо сказати, вона героїчно вистояла до цього часу.

корал поиск
coral travel турция

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий