ТОП-10 найкращих курортів Шрі-Ланки

? Хіккадува
Найпопулярніший курорт острова, розташований неподалік міжнародного аеропорту, відмінно підійде для любителів серфінгу. На кожному пляжі туристам пропонують взяти прогулянку на човні або орендувати обладнання для снорклінгу. Також це найкращий курорт для вивчення колориту країни та вивчення місцевої кухні.

? Бентота
Курорт Шрі-Ланки, який приваблює молодят та закохані пари. Пов’язано це з наявністю численних пляжів із прозорою водою та чистим піском. Тут також можна зайнятися активними видами відпочинку, поринути з аквалангом та вивчити підводні печери.

? Тангалле
Тангалле схожий на райський куточок із листівок, через високі кокосові пальми, які ростуть прямо на пляжах. Також це відмінне місце для любителів природи та відокремленого відпочинку, адже тут можна зустріти черепах та навіть пеліканів. На території Тангалле своя особлива атмосфера, адже довгий час цю частину острова заселяли голландці, після яких збереглася європейська архітектура.

? Негомбо
Один з найбільших міст острова, відмінно підійде для пляжного відпочинку та риболовлі. Також можна поринути у релігію країни. Більшість жителів католики, тому в місті можна зустріти безліч храмів та хрестів.

? Ваддува
Курорт, який позиціонує себе як лікувальний. Багато років тому тут жили шамани, які лікували місцевих жителів, зараз же на території міста шаманів практично не залишилося. У місті також є багато ювелірних майстерень, які можна відвідати.

? Берувела
Одне з найкращих місць для пляжного відпочинку та занурення в побут країни. На території курорту знаходиться відомий буддистський храм Канде Віхарайя, а також безліч ювелірних майстерень, де можна придбати прикраси. Тут, на відміну від інших районів острова, зустрічаються мечеті. Пов’язано це про те, що Берувела заснована арабами.

?Велігама
Курорт, який у перекладі означає «село піску», розташувався просто в бухті. Це місце чудово підходить для занять серфінгом, адже тут майже завжди величезні хвилі. Також можна відвідати місто, в якому варто помилуватися особняками в колоніальному стилі та відвідати постать Бога Смерті, яка висічена зі скелі.

? Аругам-Бей
Ще один курорт, який сподобається любителям активного відпочинку, особливо серферам. У районі Аругам-Бей також є місця, які підходять для сімейного відпочинку, адже на території курорту є кілька бухт, де практично немає хвиль. Прямо на березі можна взяти екскурсію манговими заростями або обладнання для дайвінгу.

? Калутара
Ще один курорт для любителів активного відпочинку. На численних пляжах можна зайнятися серфінгом, віндсерфінгом і навіть кайтсерфінгом, місцеві пропонують орендувати водні лижі або підводним полюванням. Щорічно на території Калутара також проводиться парад Навам Перахера, під час якого містом провозять священні мощі.

? Унаватуна
Безліч туристів приїжджають і в район Унаватуна, який славиться своїм пляжем із жовтим піском та бірюзовою водою. Сама територія пляжу ніби обгороджена тропічними джунглями з одного боку та кораловим рифом з іншого.

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий