Буковель – серце Карпат!?

✔️ Буковель є найбільшим гірськолижним курортом України.
✔️ Він розміщується на п’яти горах, що створює широкі можливості для активного туризму. Розвинена інфраструктура, різноманітність дозвілля, можливість оздоровлення, карпатська природа дозволяють курорту приймати туристів цілий рік.

Що подивитись?

? «Гуцул Ленд» — територія з тематичними локаціями, які розкривають життя та побут корінних мешканців Українських Карпат — бойків, лемків та гуцулів. Одне з головних місць парку — інтерактивний музей просто неба, експозиція якого складається з унікальних прикладів народної дерев’яної архітектури. У ньому можна не тільки побачити стародавні споруди, а й зайти в них і приміряти на себе роль стародавнього мешканця: погрітися біля вогню в печі, спробувати молоти борошно жерновами, спостерігати за старовинним обрядом гуцульського весілля та багато іншого. Також серед локацій «Гуцул Ленда» — контактний зоопарк із свійськими та дикими тваринами, територія творчості з майстер-класами народних ремесл, сироварня, ресторан із тематичним дизайном.

? «Дінопарк» розташований на великій території серед карпатського лісу. У парку розміщено фігури 24 динозаврів різних часів та 10 сучасних хижаків. Експозиція постійно оновлюється. Тварини рухають хвостами, головами і навіть моргають, що створює відчуття їхньої реальності. Серед експонатів є інтерактивні екземпляри: можна залізти в пащу динозавра або величезного яйця, покататися на крокодилі та інше. Поруч із «Динопарком» розташований будинок вгору дном, де все перебуває в перевернутому стані.

? «Стежка Довбуша» розташована в Карпатському національному природному парку. Вона присвячена Олексі Довбушу, якого називають «карпатським Робіном Гудом», адже він разом зі своїми людьми грабували багатих магнатів та роздавали все бідним. Стежка прокладена в тих місцях, якими Довбуш проходив до печер, ховаючись від переслідувань. Маршрут тягнеться на 4 км, рівень складності — легкий, можна гуляти з дітьми.

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий