ОАЕ ? Щоденник мандрівника

? У горах Джебель Джайс емірату Рас-Аль-Хайма відкривають новий атракціон – найдовшу в регіоні санну трасу. 1885-метрова траса проходитиме гірським хребтом Хаджар, «санки» можуть розвивати швидкість до 40 км/год.

Проект Jais Sledder стане черговою новинкою для туристичної інфраструктури емірату Рас-Аль-Хайма, що знаходиться на стадії активного розвитку. Цього року у горах також відкриється центр парапланеризму Jais Wings – для найсміливіших.

Табір та школа виживання Табір Bear Grylls Explorers вже знаходяться в стадії розширення, як і найвищий ресторан 1484 by Puro, який тепер може похвалитися новою терасою з видом на гори та лаунжем.

Також у 2022 році планується відкрити тимчасовий готель Earth Altitude з 15 еко-будиночками та басейном, а також Cloud7 Camp Jebel Jais, екологічний глемпінг на 30 гламурних наметів. У 2023 році буде відкрито Saij, A Mantis Collection Mountain Lodge – курорт на 70 будиночків, для любителів відпочинку в дикій природі та походів по горах.

✔️ У 2021 році Департамент розвитку туризму Рас-Аль-Хайми заявив про плани інвестувати US$ 136 млн у розвиток туристичної інфраструктури. До 2030 року емірат розраховує прийняти понад 3 млн. туристів. Уряд емірату інвестує в екологічні проекти в туристичній індустрії, включаючи абсолютно нові готелі, глемпінг в горах, еко-поле для гольфу та ферми з розведення морських гребінців.

Раніше емірат повідомив про початок реалізації наступних проектів:

✅ Basecamp Jais – доступне житло для любителів активного відпочинку на природі біля підніжжя скелястих гір;
✅ Jais Yard – квартал з кафе-трейлерами та закусочними-контейнерами, кінотеатром на відкритому повітрі та дитячими ігровими майданчиками;
✅ Центр польотів на повітряних кулях у горах Джебель Джайс;
✅ Jais Swing — мотузкові гойдалки, з яких відкриваються чудові види на гори (для знімків до мережі Instagram).
✅ Нові велосипедні траси вздовж ущелини Ваді Шовка;
✅ Перші у Перській затоці піші походи HIGHLANDER (у листопаді 2021 року);
✅ Пляжний мегакомплекс на острові Marjan з надувним аквапарком, батутом, басейном, тренажерним залом на відкритому повітрі та рестораном;
✅ Ранчо Scallop у селищі Al Hamra Marine: дайвінг із устрицями та гребінцями, сімейні, дитячі та культурні заходи.

✈️ А в нас найкращі пропозиції на виліти з 17.02 з Києва та Одеси до ОАЕ на МАУ та flydubai!

Від 3 ночей:

⭐️ Готелі 1* від 9153 UAH
⭐️ Готелі 2* від 8780 UAH
⭐️ Готелі 3* від 8795 UAH
⭐️ Готелі 4* від 8946 UAH
⭐️ Готелі 5* від 10721 UAH

корал поиск
coral travel

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий