Шрі-Ланка: ТОП-10 готелів на AI «все включено»

⭐️ The Long Beach Resort 4* (Коггала)
Розкішний курортний готель розташований на південному узбережжі острова в курортному містечку Коггала, неподалік форту Галле, і є одним з найпопулярніших готелів курорту. Відноситься до комплексу Koggala Hotels, і є найкомфортнішим.

⭐️ Club Bentota Hotel 4* (Бентота)
Готель Club Bentota розташований на півострові, що омивається з одного боку Індійським океаном, з іншого — річкою Бентота, що відкриває широкі можливості для занять водними видами спорту. У готелю велика зелена територія, він популярний серед любителів активного відпочинку, сімей з дітьми та молоді.

⭐️ Citrus Hikkaduwa 4* (Хиккадува)
Невеликий затишний готель розташований на курорті Хіккадува на березі океану неподалік мальовничої лагуни, де мешкають великі морські черепахи, які кілька разів на день припливають до берега. Рекомендований для економічного сімейного, молодіжного відпочинку.

⭐️ Citrus Waskaduwa 5* (Васкадува)
Курортний готель з розкішною зеленою територією розташований на березі океану в курортній зоні Калутара і є другим готелем мережі Citrus. Пропонує своїм гостям високий рівень сервісу та комфортне розміщення. У готелі розвинена інфраструктура відпочинку для дітей та дорослих.

⭐️ The Blue Water 5* (Ваддува)
Популярний спа-готель спроектований всесвітньо відомим архітектором Джеффрі Бава, розташований на березі океану в містечку Ваддува. Територія готелю потопає в красивій тропічній зелені серед диких кокосових гаїв. Готель має всю необхідну інфраструктуру для комфортного відпочинку.

⭐️ Riu Ahungalla 5* (Ахунгалла)
RIU Hotels & Resorts розташований у південно-західній частині острова у надзвичайно красивому місці біля прекрасного пляжу в курортній зоні Ахунгалла.

⭐️ Amari Galle 5* (Галле)
Amari Galle розташований на самоті перед величезним тропічним лісом на південно-західному узбережжі. Це ідеальне місце для того, щоб кожен вечір милуватися неймовірними заходами сонця Шрі-Ланки з власного балкона.

⭐️ Heritance Ahungalla 5* (Ахунгалла)
Гарний готель спроектований знаменитим архітектором Джеффрі Бава. Знаходиться на першій береговій лінії, у містечку Ахунгалла. Підходить для спокійного та романтичного відпочинку.

⭐️ Cinnamon Bey 5* (Берувела)
Курортний готель розташований на південному заході острова в місті Берувела серед кокосових пальм та безмежних зелених лук на березі красивої спокійної лагуни з пологим входом в океан. Рекомендований для спокійного сімейного відпочинку, романтичної подорожі.

⭐️ Taj Bentota Resort & Spa 5* (Бентота)
Готель з великою зеленою територією та чудовим видом на Індійський океан, розташований на узбережжі в курортному місті Бентота. Входить до індійського ланцюжка готелів Taj Group of Hotels. Високий рівень сервісу та великий спектр послуг з організації активного відпочинку: недалеко від готелю є центр водних видів спорту та спортклуб.

? The Long Beach Resort 4* (Коггала) AI — від 28 958 UAH
? Club Bentota Hotel 4* (Бентота) AI — від 31 524 UAH
? Citrus Hikkaduwa 4* (Хиккадува) AI — від 32 352 UAH
? The Blue Water 5* (Ваддува) AI — від 35 307 UAH
? Citrus Waskaduwa 5* (Васкадува) AI — від 34 176 UAH
? Riu Ahungalla 5* (Ахунгалла) AI — від 38 279 UAH
? Heritance Ahungalla 5* (Ахунгалла) AI — від 38 684 UAH
? Cinnamon Bey 5* (Берувела) AI — від 42 602 UAH
? Taj Bentota Resort & Spa 5* (Бентота) AI — від 59 454 UAH

Вартість вказана за 1 людину при проживанні в 2-х місному номері.

У вартість включено: авіапереліт, проживання, обране харчування, страховий поліс, груповий трансфер, обов’язкове страхування Covid Sri Lanka Insurance.

Додатково оплачується: віза до Шрі Ланки, додаткове страхування.

? (050) 4000-127 (WhatsApp, Telegram)
? (067) 369-41-89 (Viber)
? +38 048 789 41 27

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий