Доступні тури з вильотом із Польщі ??

​Чудова новина – відтепер на сайті Coral Travel Україна доступні тури з вильотом із Польщі ??

На сьогоднішній день прораховані тури з польских міст до Туреччини:
? з Варшави – в Анталію, Бодрум, Ізмір
? з Жешува – в Анталію, Бодрум
? з Любліна – до Анталії

Перший виліт вже 05.07.2022!

Проте ми не обмежуємось лише одним напрямком – найближчим часом очікуйте тури і до інших країн!

❓️Як забронювати та оплатити такі тури❓️
✅️ Бронювання буде здійснюватить самостійно на сайті Coral Travel Україна в системі

http://корал-тревел.com.ua/

максимально зручно, адже цей процес знайомий кожному.
✅️ Оплата здійснюється у гривнях.

  • Звертаємо увагу, що термін перебування на території ЄС обмежений 3 місяцями (90 днів) протягом пів року (180 днів)*. Проте стандартні обмеження щодо перебування на території Республіки Польщі недійсні для громадян України, які отримали документ про тимчасовий захист і мають право перебувати у країні впродовж терміну дії цього документу.
  • Якщо ви вимушено виїхали з України через військову агресію та отримали статус біженця або тимчасовий прихисток в одній з країн ЄС, зверніться, будь ласка, до відповідної установи на території держави перебування та перевірте можливість виїжджати за межі країни тимчасового прихистку. Деякі країни передбачають певні обмеження щодо виїзду та подальшого повернення в країну, що надала прихисток, або отримання в ній соціального забезпечення тимчасово переміщеними особами.
  • Міністерством закордонних справ України також розміщено інформацію із корисними посиланнями та порадами для тимчасово переміщених осіб. Для перевірки інформації виберіть відповідну країну на інтерактивній мапі https://tripadvisor.mfa.gov.ua.

* Стандартні обмеження на перебування на території Республіки Польщі недійсні для громадян України, які отримали документ про тимчасовий захист і мають право перебувати у країні упродовж терміну дії цього документа.

 Звертаємо вашу увагу на необхідність перевірки національного регулювання відповідної країни щодо вимог для виїзду дітей, які не досягли 16-річного віку. Зокрема, як в Україні, так і в Республіці Польщі потрібне нотаріально завірене доручення/дозвіл на виїзд за кордон від кожного з батьків (усиновителів, опікунів), які не беруть участь у поїздці, свідоцтво про народження дитини. У разі, якщо виїзд здійснюється не з території України, зазначене доручення/дозвіл має бути офіційно перекладене мовою країни, з якої турист вирушає у подорож.

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий