Прикарпаття у самому серці Карпат ОЛЬГА ДЕЛЮКС 3*

ОЛЬГА 3* / ОЛЬГА ДЕЛЮКС 3*

1000 грн/доба за 2 особи (корпус котедж — ОЛЬГА 3)

2500 грн/доба за 2 особи (корпус Делюкс — ОЛЬГА ДЕЛЮКС 3)


·Розташований в одному з наймальовничіших місць Прикарпаття у самому серці Карпат, на березі гірської річки Прутець, в оточенні чарівних лісів – всього в 6 км від знаменитого гірськолижного курорту Буковель.

· Комплекс побудований в 2008 році і складається з чотирьох затишних корпусів: Центральний корпус, корпус Делюкс, СПА-корпус та корпус Котедж.
· Готель пропонує 59 номерів різного типу: економ, стандарт, напівлюкс, люкс, сімейні номери та апартаменти. Кожен номер має усі зручності, щоб ваш відпочинок у Буковелі був максимально комфортним.
· На території туристичного комплексу розташовані два ресторани з відкритими літніми терасами і затишними альтанками, а також колиба. Інтер’єри оформлені в національному стилі, втілюючі незабутню атмосферу комфорту і гостинності. Страви української, європейської кухні різноманітні і надзвичайно смачні.

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий