Сахл-Хашиш — Кращі пропозіції

Туристи хочуть і море, і природу, і зручну інфраструктуру! Рекомендуємо звернути увагу на Сахл-Хашиш!  
  В чому особливість курорту? Алея з близько 10 000 пальм, що починається з монументальних колон в стилі Карнакського храму; Центральна площа Piazza, де знаходиться бельведер з неймовірним краєвидом на море.

Де зупинитися? Рекомендуємо кращі пропозиції:

PICKALBATROS CITADEL RESORT SAHL HASHEESH 5* — від 25 754 грн, All Inclusive            Готель побудований з природного каміння, що було виточене з довколишніх скель;Власний піщаний пляж, дві лагуни зі штучним дном та гавань, що нагадує Середземноморські курорти;Багаторівнева територія площею 145 тисяч квадратних метрів;Для універсального та спокійного відпочинку.

TROPITEL SAHL HASHEESH 5* — від 26 410 грн, All Inclusive PlusЗелена доглянута територія;Перша берегова лінія, 2 лагуни, оточені кораловими рифами, поряд з пірсом;Для дітей: мініклуб, ігровий майданчик, аквапарк на 3 водні гірки.

BARON PALACE RESORT SAHL HASHEESH 5* — від 47 096 грн, Premium All Inclusive         Велика територія на першій береговій лінії;Стиль розкішного східного палацу в оточенні пишних зелених садів;6 ресторанів a la carte, 7 барів;До послуг гостей: SPA, фітнес-центр, тенісний корт, басейни, мініклуб для дітей.

Летимо з Бухареста до Хургади 11.11.2023 на 7 ночей.

Перваги бронювання: Знижка на будь-яку екскурсію; 1 000 гривень для туристів від 2 років на дорогу від аеропорту.
❗️Вартість вказана за проживання однієї людини в двомісному номері. До вартості туру включено: переліт, трансфер, проживання, харчування, страховку.
корал поиск
coral travel турция

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий