Пляжі Туреччини

Природа подарувала Туреччині ідеальне розташування.. Тільки уявіть: три моря, неймовірна природа і ласкаве сонечко?

У розмаїтті пляжів просто неможливо не загубитись! Тому саме для вас ми підготували шпаргалочку, яку варто прочитати перед вибором місця для довгоочікуваної відпустки:

1️⃣ Белек. На нашу думку, в цьому регіоні одні з найкращих пляжів Туреччини. Вони широкі, піщані та мають дрібний пісочок.
Також, на багатьох пляжах Белеку живуть черепашки Карета, що відкладають яйця біля берегу? Тому шезлонги можуть розміщувати подалі від моря. Однак, ви матимете змогу побачити справжнє природнє диво?

❗️ Рекомендуємо готелі: ELA QUALITY RESORT BELEK 5*Deluxe, XANADU RESORT HOTEL 5*High Class.

2️⃣ Сіде – ідеальне місце для сімейного відпочинку. Піщані пляжі в цьому регіоні мають пологий захід в море, а отже, малята не матимуть проблем з купанням?

❗️Рекомендуємо готелі: ALI BEY RESORT 5*, PALOMA ORENDA RESORT 5*

3️⃣ Аланія: пляж Клеопатра. За легендою, саме цей пляж подарував Клеопатрі Марк Антоній, і навіть пісок сюди привезли з Єгипту? Правда це чи ні? Вирішувати вам. Однак, можемо запевнити, що цей пляж і справді гідний єгипетської цариці. Він розтягнувся на два кілометри і має пологий захід у море?

❗️ Рекомендуємо готелі: LONICERA CITY 3*, XPERIA SARAY BEACH HOTEL 4*

4️⃣ Фетхіє: пляж Голуба лагуна, бухта Олюденіз.
Мабуть, один з найвідоміших та живописних пляжів Туреччини. Це місце оточене горами та з’єднане з горами вузьким каналом, тому навіть у великий шторм води тут будуть спокійними?

❗️ Рекомендуємо готелі: MONTEBELLO RESORT HOTEL 4*, SUN CITY HOTEL & BEACH CLUB 4*+

5️⃣ Дальян: Черепаший берег Ізтузу. Неймовірний, яскраво-білий та страшенно довгий пляж, що розташований між Середземним морем та річкою Дальян, що впадає в нього.
Тут також гніздяться черепашки Карета.

корал поиск

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий