CLUB MARVY 5*(Туреччина, Ізмір)

Занурити ніжки у кварцовий пісок, зустрічати заходи сонця з видом на морські хвилі, повернутись до повної емоційної свободи❤️ Впевнені, перший день літа потрібно починати саме так

Ми довго шукали готель, який, по-справжньому, здивує поціновувачів розміреного відпочинку з богемним характером. І це — CLUB MARVY 5*(Туреччина, Ізмір).

Чому ж він такий особливий

У готелі панує атмосфера єднання з навколишнім середовищем. Тут використовують натуральні матеріали та косметику, вирощують органічні продукти та виготовляють дивовижне вино?

Саме тут з легкістю можна провести як і сімейний, так і романтичний відпочинок.

✔️ Дорослі можуть відвідувати окремий пляж з баром та за бажанням обрати номери у зоні 18+.

✔️ Сім’ї з дітьми зрадіють одному з найбільших аквапарків у регіоні! Тільки уявіть, 12 водних гірок різної складності. Також варто відмітити дбайливо продумані програми для дітей за віковими категоріями.

Мистецтво усюди! У Club Marvy власна енергетика, що обов’язково прийде вам до душі. Обов’язково відвідайте творчі ательє, де можна зустріти різноманітні роботи талановитих майстрів і художників.

Краєвиди. Куди не глянь – зелень і місця для ідеальних фото. Підказка: обов’язково зайдіть у SPA-центр. Такий панорамний вид на море ще варто пошукати.

корал поиск

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий