Rixos Sungate — это сказочный мир для детей!/​​​​Rixos Sungate — це казковий світ для дітей!

​​​​Rixos Sungate — це казковий світ для дітей!

? Новий Rixy Club в готелі втілює в реальність мрії будь-якої дитини про ідеальні канікули. Саме тут діти зможуть насолоджуватися свободою, досліджуючи навколишній світ і навчаючись новому.

? Досвідчені і гостинні співробітники зроблять все, щоб створити в Rixy Club теплу і дружню атмосферу для самих маленьких гостей. Для дітей в Rixy Kingdom створений дивовижний світ, де вони проведуть багато годин, пізнаючи нове в розважальній і цікавій формі. Діти можуть брати участь в розвагах Rixy Club, водних іграх, конкурсах і майстер-класах, насолоджуючись канікулами.

? Що ще? Карнавал.
Яскравий і видовищний дитячий карнавал з різними костюмами, музичними інструментами і піснями. Rixy Disco гордо представляє свою розважальну програму з різноманітною музикою і танцями.

Нудьгувати точно не доведеться!


Rixos Sungate — это сказочный мир для детей! Новый Rixy Club в Отеле воплощает в реальность мечты любого ребенка об идеальных каникулы. Именно здесь дети смогут наслаждаться свободой, исследующие Окружающий мир и учась новому.

? Опытные и Гостиный сотрудники сделают все, чтобы создать в Rixy Club тепла и дружеской атмосфере для самых маленьких гостей. Для детей в Rixy Kingdom Созданный удивительный мир, где они проведут много часов, познавая новое в развлекательной и интересной форме. Дети могут участвовать в развлечениях Rixy Club, водных Играх, конкурсах и мастер-классах

корал поиск
coral travel турция

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий