Де зупинитись у Коблеве? ?? Готелі та ціни. Обзор

Про Коблеве можна говорити вічно. Його пейзажі надихають, його вино запаморочує, а українсько-молдавський колорит – закохує. Але де ж зупинитись, щоб на всі 100% насолодитись відпочинком там?

Рекомендуємо зберегти нашу підбірку?

? Vital Park – справжня еко-точка серед багатьох готелів курорту. Всього 150 метрів до моря, власний піщаний пляж, басейни з підігрівом та комфортні котеджі. Ідеальна знахідка для сімей з дітьми?
Від 2040 грн | повний пансіон.

? Котеджі Valletta – якщо ви не любите сторонніх очей і просто мрієте відірватись своєю компанією, обов’язково зверніть увагу на цей варіант. На вас чекає: власна тераса, прибудинкова територія, безкоштовний Wi-Fi та зона барбекю. Крім того, ви можете провести час біля басейну з підігрівом, а також скористатись послугами няні?
Від 4350 грн | тільки кімната.

? De La Vita – це місце покликане вразити усіх поціновувачів пляжного відпочинку. Перша берегова лінія, басейн з видом на море, ресторани та бари на будь-який смак. Ну чим не літня мрія?
Від 2130 грн | повний пансіон.

? Vallen Park – тихе та приємне місце для сімейного відпочинку. Ваших малят точно вразить анімаційна програма та низка додаткових розваг. Батьки ж обов’язково оцінять чистенький пляж та бар біля басейну.
Від 1200 грн | повний пансіон.

❗️ Вартість вказана за кімнату на добу.

корал поиск
coral travel турция

Coral Travel Ukraine

Coral Travel - Международный Туристический оператор специализирующийся по направлениям Турция, Египет, Таиланд, странах Европы, ОАЭ и др. тел. отдела продаж - +38 050 4000 127

Добавить комментарий